Antena Meniu Search
x

Corneliu Vadim Tudor este condus pe ultimul drum

Tribunul este înmormântat, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, acolo unde sunt îngropaţi şi părinţii săi. Pe ultimul drum, a fost plâns şi aplaudat. Cortegiul funerar a făcut un popas în faţa Parlamentului, apoi acasă

Vezi și

Tribunul este înmormântat, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, acolo unde sunt îngropaţi şi părinţii săi. Pe ultimul drum, a fost plâns şi aplaudat. Cortegiul funerar a făcut un popas în faţa Parlamentului, apoi acasă. 

10 preoţi şi mii de oameni au vrut să-l conducă pe Tribun pe ultimul drum. După trei zile în care l-au vegheat neîncetat, soţia şi fiicele lui cu greu s-au putut despărţi de cel care, pentru ele era totul. Pe drumul de la Biserică la cimitir, maşina mortuară a oprit pentru câteva minute în faţa Parlamentului. Şi aseară, Biserica a fost loc de pelerinaj. Au mers să-şi ia adio oameni simpli dar şi cei pe care cândva i-a jignit. Puţini dintre ei, ce-i drept. 

Vadim Tudor va rămâne în amintirea românilor ca poetul şi politicianul efervescent cu o memorie fantastică. Corneliu Vadim Tudor, discipolului scriitorului Eugen Barbu, s-a stins luni, la 65 de ani, la Spitalul Militar din capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Corneliu Vadim Tudor este condus pe ultimul drum