Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Corul Armatei Ruse din Moscova a fost, pentru prima oară, în Ardeal

Ruşii au invadat Ardealul. Corul Armatei Roşii din Moscova a făcut spectacol, în Cluj-Napoca. După ce au cucerit milioane de oameni în întreaga lume, militarii ruşi au urcat, în premieră, şi pe scena din Transilvania. Reprezentanţiile au fost de excepţie, cu muzică şi dansuri tradiţionale, care au ridicat sala în picioare

de Redactia Observator

la 22.09.2015 , 13:46

Ruşii au invadat Ardealul. Corul Armatei Roşii din Moscova a făcut spectacol, în Cluj-Napoca. După ce au cucerit milioane de oameni în întreaga lume, militarii ruşi au urcat, în premieră, şi pe scena din Transilvania. Reprezentanţiile au fost de excepţie, cu muzică şi dansuri tradiţionale, care au ridicat sala în picioare.

Un general şi 350 de "soldaţi" ruşi - solişti, dirijori, dansatori - au făcut inimile românilor să bată un pic mai tare. Cu un repertoriu muzical variat, costume impresionante şi un corp de balet fermecător, prestigiosul ansamblu din Moscova i-a cucerit pe clujeni. A fost extraordinar. Un adevărat show. Mi-a plăcut foarte mult şi m-am bucurat din tot sufletul pentru tot ce-am văzut.

Membrii ansamblului fac înconjurul lumii în 250 de show-uri pe an. Dar în Transilvania, au venit întâia oară. Spectacolul a stârnit nostalgii în sufletele multor privitori, veniţi din Republica Moldova. Cei mai mulţi şi-au amintit de copilărie şi de anii tinereţii. De mult timp suntem în România, dar nu am uitat copilăria. Cu asta am crescut. Am cântat tot ce-am ştiut. Mai mult de jumătate dintre membrii corului sunt militari, iar restul, civili. Astăzi şi mâine, este rândul bucureştenilor să asculte cel mai cunoscut cor din lume, în cele două spectacole de la Sala Palatului.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Corul Armatei Ruse din Moscova a fost, pentru prima oară, în Ardeal