Antena Meniu Search
x

Costinești, o stațiune îngropată în gunoaie

Staţiunea tineretului, Costineşti, piere chiar sub ochii turiştilor! Îngropată în mizerie, nepăsare şi o administrare de care se plâng tot mai mulţi investitori, zona s-a transformat într-un bazar. O spun chiar turiştii veniţi în vacanţă.

de Redactia Observator

la 04.08.2019, 03:33

Vezi și

Staţiunea tineretului, Costineşti, piere chiar sub ochii turiştilor! Îngropată în mizerie, nepăsare şi o administrare de care se plâng tot mai mulţi investitori, zona s-a transformat într-un bazar. O spun chiar turiştii veniţi în vacanţă. În timp ce staţiunea este sufocată de gunoaie, reprezentanţii primăriei ridică din umeri sau dau vina pe comercianţi.

Costineşti, staţiunea unde tinerii visau să-şi petreacă vacaţa, este acum o umbră a locului de alătdată. Oamenii îşi fac poze pentru reţelele de socializare dar înceracă să prindă un cadru idilic.fără gunoaie.

În timp ce turiştii se plimbă relaxaţi pe plajă, deşeurile sunt fluturate de vânt sub privirile lor.O femeie s-a apucat de treabă în vacanţă: face curat în urma altora.

Primăria dă vina pe comercianţi pentru munţii de gunoaie.

Cazarea de bază e tot la gazdă cu atât mai mult cu cât multe hoteluri simbol sunt acum în paragină. Localnicii stau cu cheile pe marginea drumului şi vânează clienţi. Staţiunea e un imens bazar unde se vând de toate de la papuci de plastic la şaorma.

Evenimentele culturale sau concertele sunt tot mai rare. Anul acesta, un festival rock încearcă să readucă la viaţă staţiunea tineretului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Costinești, o stațiune îngropată în gunoaie