Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cozile la ghişee vor fi o amintire la Primăria din Oradea. Edilii oraşului vor să creeze o platforma online

O amendă, o somaţie sau - pur şi simplu - întocmirea unor acte de vânzare a unei locuinţe, înseamnă - automat - drumuri la primărie. Asta nu se va mai întâmpla în Oradea, pentru că edilii şi-au propus să implementeze un program unic în ţară.

de Redactia Observator

la 01.02.2019 , 17:43

O amendă, o somaţie sau - pur şi simplu - întocmirea unor acte de vânzare a unei locuinţe, înseamnă - automat - drumuri la primărie. Asta nu se va mai întâmpla în Oradea, pentru că edilii şi-au propus să implementeze un program unic în ţară. Fiecare contribuabil va avea propriul său cont online şi pot avea acces la orice informaţie doresc. În plus, vor beneficia de tot felul de reduceri.

Cozile la ghişee vor fi o amintire la Primăria din Oradea. Edilii oraşului vor să vină în ajutorul cetăţenilor prin metode moderne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Ba mai mult, se va implementa şi un sistem de transmitere de SMS-uri pentru a-i informa pe cetăţeni cu privire la o datorie nouă.

Pentru cei care sunt prieteni cu tehnologia, noul sistem pare mult mai eficient. Greu le va fi persoanelor vârstnice care preferă varianta clasică.

Cei care vor utiliza platforma online şi plăţile direct în conturile primăriei vor primi şi o reducere de 8% pentru impozitele plătite integral până la sfârşitul lunii martie. Iar pentru cei care plătesc la ghişeu, bonificaţia este de doar 5%. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Cozile la ghişee vor fi o amintire la Primăria din Oradea. Edilii oraşului vor să creeze o platforma online