Antena Meniu Search
x

Cozi interminabile la staţia de taxare de la Feteşti

De când a debutat sezonul estival nu e săptămână care să nu înceapă cu cozi interminabile la staţia de taxare de la Feteşti

Vezi și

De când a debutat sezonul estival nu e săptămână care să nu înceapă cu cozi interminabile la staţia de taxare de la Feteşti

Deşi au fost introduse, de câteva luni, noile metode de plată, prin sms sau la staţiile peco, oamenii preferă să stea la coadă şi să plătească direct. Iată câteva dintre motivele lor. 

Maşină după maşină. Coada pare interminabilă. Iar autostrada soarelui pare menită zecilor de minute de aşteptare. Deşi pe drum, desupra şoselelor sau pe margine, multe panouri amintesc cât de lejer ar putea fi drumul până la mare.

Motivele sunt diverse, dar un lucru e cert. Indiferent că se duc sau vind e la mare, mulţi şoferi preferă să stea la coadă. Numai bine au timp să-şi pregătească şi banii cash.

Pentru a evita astfel de situaţii, reprezentanţii companiei naţionale de autostrăzi şi drumuri naţioanale au împărţit chiar şi fluturaşi şoferilor, pentru ca noile metode de plată a taxei de autostradă să fie cât mai cunoscute.

În SMS-ul trimis la numărul 7577 trebuie precizat numărul de înmatriculare şi categoria autovehicolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cozi interminabile la staţia de taxare de la Feteşti