Antena Meniu Search
x

Crater de aproape doi metri adancime in centrul orasului Roman. Reparatie... tipic romaneasca!

Fenomen cat se poate de bizar in centrul orasului Roman. Un crater de aproape doi metri adancime a aparut peste noapte, la doar cativa metri de sediul primariei. Autoritatile au incercat, aseara, sa delimiteze, pe cat posibil, pericolul

Vezi și

Cativa politisti au coordonat de la distanta intreaga operatiune. De teama ca nu cumva groapa aparuta peste noapte sa faca vreo victima, ei au dat indicatii pas cu pas muncitorilor. La lumina catorva lanterne si cu ustensile rudimentare, acestia au incercat pe cat posibil sa reduca pericolul.

Zgomotul si agitatia au scos din case si cativa locatari ai blocurilor dimprejur, dar au oprit in loc si mai multi trecatori. Cu totii s-au minunat in fata craterului aparut in mijlocul orasului lor. Au incercat sa gaseasca si o explicatie logica a acestui fenomen. “S-o fi lasat terenul”, a spus un curios.

Pana acum, insa, nu sunt decat speculatii. Reprezentantii primariei vor deschide o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si cum s-a format groapa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Crater de aproape doi metri adancime in centrul orasului Roman. Reparatie... tipic romaneasca!