Antena Meniu Search
x

Video Crima care a îngrozit Maramureşul: Principalul suspect, prea băut ca să ofere detalii despre ce s-a întâmplat

Imagini groaznice într-un oraş din Maramureş, unde un bărbat a fost găsit ucis, cel mai probabil de prietenul său de pahar. Victima avea 33 de ani, iar agresorul era atât de beat încât n-a fost în stare să dea prea multe amănunte poliţiştilor.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 30.05.2021, 20:09

Vezi și

Cel pe care poliţiştii îl suspectează că a comis oribila crimă s-ar fi dus la o vecină căreia i-a spus că a găsit un cadavru în pălincărie. Femeia a mers acolo şi l-a văzut pe bărbat pe jos, fără suflare. A pus mâna pe telefon şi a sunat imediat la 112. Suspectul a fost găsit de poliţişti în apropiere de locul crimei

Ionela Cozma, IPJ Maramureș: "Cadavrul a fost transportat la spital, în vedere efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş". 

Prea băut ca să ştie ce a făcut

Luat la întrebări de poliţişti, suspectul, aflat sub influenţa alcoolului, a început să se simtă rău şi a fost dus la spital. Urmează acum să i se facă expertiza psihiatrică pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Gabor, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş: "Au fost identificați martori şi audiaţi şi o persoană a fost internată la un spital de psihiatrie".

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi bărbați întâi au băut şi apoi s-au luat la ceartă. De aici până la bătaie a mai fost un singur pas. Totul s-a terminat când unul dintre ei a scos un cuţit. 

Reporter -Localnic: - Ce vorbeau oameni aici că s-a întâmplat?

- Nu ştiu, poliţia a venit şi a aflat. Habar n-am.

- S-au bătut? Îi cunoaşteţi pe ăştia?

- Eh.

Atât victima cât şi presupusul criminal sunt din Berchez, sat aflat la 4 kilometri distanţă de oraşul Șomcuta Mare, unde a avut loc crima. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Crima care a îngrozit Maramureşul: Principalul suspect, prea băut ca să ofere detalii despre ce s-a întâmplat