Antena Meniu Search
x

Foto Ani grei de închisoare pentru un om care şi-a ucis la beţie băiatul, dar şi pe iubita acestuia, în Australia: ''M-am comportat ca un monstru''

Lukasz Klosowski și iubita lui Chelsea Ireland, ambii în vârstă de 19 ani, au mers într-o vizită pentru a se reconecta cu tatăl lui Lukasz, Pawel Klosowski. Intenţia de reîntregire a familiei a avut ca rezultat o tragedie fără margini. Incidentul a avut loc în Australia. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 30.05.2021, 14:51

Ani grei de închisoare pentru un om care şi-a ucis la beţie băiatul, dar şi pe iubita acestuia, în Australia
Ani grei de închisoare pentru un om care şi-a ucis la beţie băiatul, dar şi pe iubita acestuia, în Australia - Facebook

Toată lumea credea că Lukasz Klosowski și iubita lui Chelsea Ireland, ambii în vârstă de 19 ani, erau perfecţi împreună. Fuseseră cei mai buni prieteni înainte ca lucrurile să evolueze într-un mod romantic. Lukasz, cunoscut pentru căldura și umorul său, studia jurnalismul și lucra cu jumătate de normă la KFC. Chelsea studia ingineria mecanică și lucra la o brutărie locală.

În timp ce Chelsea locuia cu părinții ei, părinții lui Lukasz se despărțiseră și băiatul rămăsese împreună cu mama sa, Magda Pearce. O vreme, a fost înstrăinat de tatăl lui biologic, Pawel Klosowski. Dar după ce Klosowski s-a recăsătorit cu o femeie pe nume Monica, s-a reconectat cu fiul său - deși relația lor a fost mai mereu una tensionată, mai ales că bărbatul era un băutor înrăit. 

Pe 22 august 2020, Klosowski l-a invitat pe Lukasz la un grătar. Chelsea nu a vrut să meargă din cauza tensiunilor permanente dintre ei, dar a vrut să-l susțină pe Lukasz, așa că i s-a alăturat în cele din urmă. Cuplul a ajuns în casa unde locuia Klosowski, soţia sa și cei trei fraţi vitregi, dar nu a trecut mult timp până când a izbucnit o ceartă.

Se pare că bărbatul băuse deja prea multă bere şi a început o discuţie în contradictoriu. Fiul, supărat din cauza atmosferei, a început să plângă, aşa că bărbatul a devenit şi mai furios, spunând că se poartă ca un copil. De aici şi până la crimă a mai fost un singur pas. 

Pe acelaşi subiect

Klosowski i-a cerut fiului și iubitei acestuia să plece, dar mai apoi a recurs la un gest extrem şi și-a luat arma. Lukasz a fugit într-un dormitor, unde tatăl său l-a împușcat de două ori în piept. Înspăimântată, Chelsea a fugit într-o baie și a încuiat ușa. A reuşit să sune la poliție și i-a rugat să vină de urgenţă, deoarece Klosowski era supărat și beat și era sigură că iubitul ei se afla într-un pericol teribil.

Stând în afara băii şi auzind întreaga conversaţie, bărbatul parcă a înnebunit. Şi-a reîncărcat arma și a tras prin ușă. Al doilea glonţ avea să o nimerească pe tânără aproape de piept. Când a sosit poliția, Klosowski stătea cu arma în poală. Paramedicii l-au găsit pe Lukasz cu fața în jos pe un pat, iar Chelsea, având alături telefonul pe care îl folosise cu disperare pentru a cere ajutor, era căzută în baie. 

Bărbatul şi-a recunoscut pe loc fapta şi nu înţelege cum a ajuns să recurgă la un astfel de gest

În noiembrie, bărbatul a pledat vinovat de dubla crimă. Deoarece și-a recunoscut vinovăția, a avut dreptul la o reducere a sentinţei de până la 40%. Klosowski a spus că se gândeşte la ceea ce a făcut în fiecare zi și și-a cerut scuze rudelor îndurerate.

''M-am comportat ca un monstru. Lumea ar fi un loc mai bun dacă m-aș fi împușcat eu în schimb. Erau doi oameni minunați, care erau în mod clar sortiți să trăiască fericiți. Am distrus viața familiei lor și a multor altor oameni.''

Procuratura a spus că este prea târziu pentru scuze. Judecătorul Anne Bampton a afirmat că rapoartele au arătat că Klosowski suferea de probleme de gestionare a furiei și de dependență de alcool. Dar a adăugat că aceste lucruri nu i-au scuzat acțiunile. 

Bărbatul a primit închisoare pe viaţă, fără posibilitatea de eliberare condiționată în următorii 34 de ani. Criminalul va avea optzeci de ani înainte de a fi luat în considerare pentru eliberare, potrivit Daily Star

Lukasz și Chelsea sperau să ducă o viață fericită împreună și să ajute la schimbarea lumii. În mod tragic, visele lor au fost încheiate mai brusc decât oricine ar fi putut să îşi imagineze vreodată. Întregul proces a fost extrem de emoţionant de ambele părţi, cei dragi aducând un tribut pentru cuplul care a rămas împreună până şi la final. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Ani grei de închisoare pentru un om care şi-a ucis la beţie băiatul, dar şi pe iubita acestuia, în Australia: ''M-am comportat ca un monstru''