Antena Meniu Search
x

PRIMELE IMAGINI de la înmormântarea lui Adrian Hladii, ucigaşul Daliei Duca! Văduva îl jeleşte pe ASASIN, în timp ce un preot cu ochelari de soare cere "mila lui Dumnezeu" (VIDEO)

După ce, sâmbătă, Dalia Duca a fost condusă pe ultimul drum, astăzi a venit rândul lui Adrian Hladii, cel care i-a luat tinerei viaţa, să fie înmormântat. 

După ce, sâmbătă, Dalia Duca a fost condusă pe ultimul drum, astăzi a venit rândul lui Adrian Hladii, cel care i-a luat tinerei viaţa, să fie înmormântat. 

Aleea principală a Cimitirului Rulikowski a fost transformată, în această dimineaţă, într-o mare parcare de limuzine de lux. Prietenii, rudele şi apropiaţii au venit să asiste la înhumarea lui Adrian Hladii, bărbatul de 39 de ani care, după ce a ucis-o săptămâna trecută pe Dalia Duca, s-a aruncat de la geamul locuinţei pentru a scăpa de poliţiştii aflaţi pe urmele sale.

Slujba de îngropăciune fusese anunţată în rubricile de necroloage ale ziarelor locale.

Potrivit ebihoreanul.ro, oficierea serviciului religios a avut loc la Capela Steinberger, sarcina de a săvârşi cele creştineşti sinucigaşului revenindu-i unui tânăr preot romano-catolic ce purta ochelari de soare şi care n-a lungit slujba mai mult de 15 minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În momentul când sicriul în care se afla trupul lui Adrian Hladii a fost scos din capelă şi pus pe o masă, cei aproximativ 150 de participanţi s-au adunat în jurul acesteia, iar văduva a început să-l jelească, aplecându-se peste coşciugul al cărui capac a fost ridicat. După ce a strigat de mai multe ori "Adiiiii, Adiiii, Adiii", Roxana Hladii a continuat cu "Te iubeeeesc, iubireeea meeea!". 

Soţia interlopului a venit din Italia imediat după ce acesta a ucis-o pe Dalia Duca. De asemenea, şi fratele lui se întorsese la Oradea, din Spania, unde trăieşte, joia trecută. 

În încercarea de a-şi adecva mesajul la împrejurările în care răposatul a părăsit lumea celor vii, tânărul preot a citit câteva pasaje din Biblie. 

"Să cerem mila lui Dumnezeu, pentru că de multe ori omul judecă prea uşor, pentru că nu cunoaşte sentimentele inimii. Cel care le cunoaşte în totalitate este bunul Dumnezeu. Dumnezeu nu ne-a creat pentru moarte, ne-a creat pentru viaţa veşnică. Dumnezeu nu vrea să-i judece pe cei păcătoşi, ci vrea să-i mântuiască. Nu putem avea parte de o adevărată iubire pe acest pământ, ci doar în Împărăţia Tatălui Ceresc", a spus preotul. 

Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, miercuri, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

După trei zile de căutări, sâmbătă, poliţiştii au anunţat că Adrian Hladii s-a sinucis. Încolţit de mascaţi, interlopul s-a sinucis, aruncându-se de la fereastră, de la etajul 4.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi: 

Adrian Hladii, asasinul Daliei Duca, a fost înmormântat. Mama fetei a dezvăluit că îl cunoștea pe criminal de foarte mult timp

SFÂŞIETOR! Ultimul gând al Daliei Duca înainte de a fi asasinată a fost să cumpere dulciuri pentru bunici (VIDEO)

FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

CRIMA DIN ORADEA. Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

Imagini COPLEŞITOARE de la înmormântarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea. Mama Daliei, în transă lângă sicriu (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » PRIMELE IMAGINI de la înmormântarea lui Adrian Hladii, ucigaşul Daliei Duca! Văduva îl jeleşte pe ASASIN, în timp ce un preot cu ochelari de soare cere "mila lui Dumnezeu" (VIDEO)