Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O crimă cumplită, săvârşită de un român, şochează Spania!

O ceartă între doi români a degenerat într-o crimă pasională extrem de violentă. Poliţiştii din Madrid au arestat un român de 41 de ani pe care îl bănuiesc că şi-a ucis colegul de apartament

de Redactia Observator

la 15.04.2014 , 14:03

Apartamentul pe care îl împãrţeau cei doi români a fost scena cumplitei crime. Detaliile omorului le-au dat fiori şi celor mai experimentaţi anchetatori. Au găsit armele crimei, două topoare, într-o geantă de voiaj înghesuită într-un dulap. Încă aveau urme de sânge. Criminalul nu apucase să le şteargă.

Anchetatorii spanioli l-au arestat pe principalul suspect în acest caz, un român de 42 de ani. Bănuiesc că l-a ucis pe colegul său de apartament, în vârstă de 41 de ani. L-a lovit cu sălbăticie şi l-a abandonat la marginea oraşului Las Rozas. Apoi, s-a întors în apartament şi a şters urmele crimei cu o soluţie de curăţat.

Timp de aproape două săptămâni a crezut că va scăpa neprins. Ancheta poliţiei a început abia în urmă cu câteva zile, după ce un biciclist a găsit trupul victimei, la marginea unei şosele.

Vezi și

Suspectul este în arest. Anchetatorii încearcă să afle de la el motivele pentru care ar fi comis omorul. Nu e exclus, spun ei, să fie vorba despre o crimă pasională.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O crimă cumplită, săvârşită de un român, şochează Spania!