Crimă urmată de sinucidere în Neamţ. Un bărbat și-a ucis nepoata, gelos că nu-i acceptă avansurile (VIDEO)

Publicat: 22.08.2016, 07:14.
Actualizat: 22.08.2016, 08:39

Descoperire şocantă în judeţul Neamţ. şi-au găsit mama fără viaţă, în casa bunicilor. Lângă trupul ei se afla cel a ucis-o: cumnatul ei, un fost deţinut. Bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor imediat după crimă

Crimă șocantă urmată de sinucidere într-o localitate din judeţul Neamţ. Un bărbat de 62 de ani, gelos că nepoata sa mai tânără cu 30 de ani nu-i acceptă avansurile, a ucis-o, după care s-a sinucis. Cadavrele celor doi au fost găsite abia după două săptămâni de poliţiştii alertaţi de vecini.

Criminalul a mai fost închis acum câţiva ani pentru omor calificat, după ce şi-a ucis tatăl. Crima, urmată de sinucidere a avut loc în localitatea nemţeană Traian.

Rudele femeii au dat-o dispărută acum câteva săptămâni. Era singură şi avea grijă de 2 copii, după ce tatăl lor plecase la muncă în Germania. În tot acest timp nimeni nu s-a gândit să o caute în casa încuiată.

Unchiul a lăsat în urma sa un bilet de adio. Din primele cercetări bărbatul ar fi curtat-o pe femeie şi devenise gelos. În plus acesta mai fusese închis pentru omor 15 ani, după ce şi-a ucis tatăl.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.