Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu, scandal într-un club din Mamaia

A fost scandal-monstru la mare, cu Cristian Boureanu în rolul principal. Tabloidele au vuit despre un aşa-zis meci de box între fostul parlamentar şi angajaţii celui mai luxos club din Mamaia

Vezi și

A fost scandal-monstru la mare, cu Cristian Boureanu în rolul principal. Tabloidele au vuit despre un aşa-zis meci de box între fostul parlamentar şi angajaţii celui mai luxos club din Mamaia. 

În imagini, Cristian Boureanu e agitat. E în mijlocul unei grămezi şi e ţinut cu greu de câţiva bărbaţi. Să nu lovească. Fostul soţ al Valentinei Pelinel are însă propria-i variantă.

Boureanu s-a distrat împreună cu iubita şi cu prietenii în weekend, la mare. Ziua la plajă, seara, într-un luxos club din Mamaia. Muzică, şampanie multă, bună dispoziţie. Până când. prietena fostului parlamentar ar fi încercat o glumă cu un ospătar. Boureanu zice că, de fapt, omul era angajat la aprovizionare şi n-avea ce căuta în club.

Ar fi fost suficient cât să vrea să-i apere onoarea Laurei, iubita lui cu 22 de ani mai tânără. L-ar fi căutat în bucătărie pe bărbatul recalcitrant, dar ar fi ieşit şifonat. Nici vorbă, se apără Boureanu.

Prin lumea mondenă se vorbeşte că Boureanu a devenit alt om, după divorţul de Valentina Pelinel. Şi mai ales după zvonurile că modelul l-ar fi înşelat cu Cristi Borcea. Boureanu zice, în schimb, că astea sunt riscurile când umblă fără bodyguarzi, prin cluburi. Mai toată vara şi-o petrece la mare. Laura, cu care este împreună de 6 luni, este din Constanţa. Grăbit să-şi vadă. socrii îl mai ia şi radarul pe autostradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Cristian Boureanu, scandal într-un club din Mamaia