Antena Meniu Search
x

Criză financiară în administraţia locală! Primăriile sunt în pragul FALIMENTULUI din cauza LEGII SALARIZĂRII!

Este criză financiară în administraţia locală! Numeroase primării sunt în pragul falimentului din cauza legii salarizării.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 25.09.2017, 14:42

Este criză financiară în administraţia locală! Numeroase primării sunt în pragul falimentului din cauza legii salarizării.

După ce salariile angajaţilor din primării au fost majorate de la 1 iulie 2017, dată la care a intrat în vigoare legea salarizării.

În principal, primăriile de comună cu puţini locuitori, care nu beneficiază de venituri proprii consistente, sunt cele care sunt acum în pragul falimentului.

În judeţul Alba, cel puţin 8 comune se află deja pe minus şi aşteaptă o rectificare bugetară prin care conturile să le fie alimentate de banii Consiliului Judeţean.

Pe acelaşi subiect

Comune precum Ceru Băcăinți, Rîmeț, Ponor, Mogoș, Scărișoara, Vadu Moților, Ocoliș sau Întregalde nu numai că au rămas fără bani pentru dezvoltare, ci sunt pe minus şi nu mai au bani nici măcar pentru funcţionare.

Problema comunelor care sunt în pragul falimentului nu se reflectă doar asupra cetăţenilor care vor fi privaţi de orice investiţie în dezvoltarea comunei în care locuiesc, ci şi pentru funcţionarii primăriilor şi chiar pentru primari.

Deşi începând cu 1 iulie, salariilor lor au fost majorate, ei sunt în pericol de a nu-şi lua salariile pentru că... nu sunt bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Criză financiară în administraţia locală! Primăriile sunt în pragul FALIMENTULUI din cauza LEGII SALARIZĂRII!