Antena Meniu Search
x

Cu 30 de lei a pornit "la drum", iar astăzi, după cinci ani, conduce cel mai mare brand de caricaturi din România!

Ştia că nu va moşteni vreo avere şi nici nu va câştiga vreun premiu, aşa că a intrat în afaceri.

Vezi și

Ştia că nu va moşteni vreo avere şi nici nu va câştiga vreun premiu, aşa că a intrat în afaceri. Nici bani nu avea prea mulţi, dar avea ambiţie. Cu 30 de lei a pornit "la drum", iar astăzi, după cinci ani, conduce cel mai mare brand de caricaturi din România.

El este Ioan. Tânărul care acum 5 ani, la 22 de ani, îşi pornea propria afacere. Iar azi conduce cel mai mare brand de caricaturi din România. "Ştiam că din familie nu prea am cum să moştenesc vreo avere sau bani nici măcar pentru vreo chirie. Ştiam că ţara în care trăiesc nu prea are cum să mă ajute. Atunci mi-am dat seama că de mine de fapt depinde tot."

Chiar înainte de a-şi deschide propria afacere, tânărul tocmai fusese refuzat să lucreze la un stand de caricaturi. A fost motivarea de care avea nevoie. Aşa s-a hotărât să-şi facă el propria echipă de caricaturişti. "Este cel mai mare brand de caricaturi din România. Avem o echipă în Bucureşti şi una la Cluj. Înseamnă un vis pentru mine pe care l-am împlinit."

Practic, tânărul caută contracte pentru caricaturiştii din echipa lui. Deloc puţini. Are 3 în Bucureşti şi 8 în Cluj.

Echipa de artişti participă într-un an la sute de evenimente, iar caricaturile sunt de ordinul miilor. Ambiţiile însă nu se opresc aici. Peste cinci ani, Ioan vrea ca brandul lui să fie cel mai mare din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cu 30 de lei a pornit "la drum", iar astăzi, după cinci ani, conduce cel mai mare brand de caricaturi din România!