Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Culmea sporului, "inventată" de poliţiştii din Bacău: concediu pentru stat pe scaun şi febră musculară la degete din cauza tastaturii

Botox, buze mărite, talie de viespe şi, de ce nu, un implant de păr în cazul domnilor. Sunt proceduri estetice de care poliţiştii înscrişi într-unul dintre sindicate pot beneficia, cu reducere, la mai multe clinici din ţară. Sunt convinsi ca Altfel sunt priviţi de cetăţeni dacă sunt aranjaţi şi nu au burtă. Colegii lor de la locală, din Bacău, solicită în schimb mai multe zile libere pentru că stau mult pe scaun şi bat la greu în tastatură.

de Redactia Observator

la 27.10.2022 , 20:34

Sătui de ofertele la telefonie mobilă sau de cazări cu discount, poliţiştii au cerut beneficii noi. Aşa că unul dintre sindicate s-a conformat. 

Gabriel Gîrniţă, preşedinte Sincicat SIDEPOL: Sunt nişte proceduri care vin să înfrumuseţeze până la urmă imaginea poliţistului în societate. Una este să vedem un poliţist care are, eu ştiu, burtă şi din diferite probleme medicale nu poate să scape de acest exces... Şi vine şi-şi face o intervenţie pe această procedură la o clinică estetică. Şi automat avem un feedback pozitiv de ambele părţi. Şi de partea poliţistului că este mulţumit de această problemă, şi de partea cetăţeanului că nu mai vede pe stradă poliţistul cu burtă. 

Reporter: Aparatul acesta care face ca o mitralieră e perfect pentru poliţişti, da?

Vezi și

Sigur că da. Este o procedură de ultimă generaţie care ne ajută să obţinem abdomenul plat cu pătrăţele şi fundul bombat. 

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii beneficiază de reduceri la toate serviciile. Cele mai populare sunt injecţiile cu botox, care te scapă de riduri, sau acidul hialuronic, pentru buze mai pline. 

Alina Panaite, fondator clinică estetică: Dacă putem să schimbăm puţin tradiţionalul poliţist în ceva wow, de moment, mai actual, suntem perfect deschişi să contribuim la schimbarea aceasta. Apelează şi bărbaţii în ziua de azi la proceduri estetice, la remoderale, doar că sunt puţini care recunosc treaba asta.

Tânără: Nu contează în ce domeniu activezi. E important să avem grijă de noi şi, de ce nu, să apelăm la tot felul de îmbunătăţiri? La orice bărbat sesizez modificările şi îmbunătăţirile şi mă uit cu admiraţie. 

Mai frumoşi decât prevede legea

Sindicatul are peste trei mii de membri şi a semnat parteneriate cu clinici de înfrumuseţare din Bucureşti, Craiova şi Timişoara. 

Iar dacă pentru unii contează mai mult aspectul fizic, pentru alţii mai importantă este sănătatea. La Bacău, poliţiştii se plâng de febră musculară la degete din cauza tastaturii. Statul pe scaun o zi întreagă e, iar, un disconfort. Aşa că au cerut primăriei ca efortul să le fie răsplătit. 

Lucian Stanciu, primar Bacău: Am primit de la Poliţia Locală o solicitare de acordare de 5 zile libere suplimentare alături de buletinele de expertiză încetinite de DSP Bacau. Am înaintat documtaţia către consiliul local Bacău care va decide dacă acordă sau nu cele 5 zile libere solicitate de Politia Locală. 

Direcţia de Sănătate Publică este de acord cu măsura, din cauza ,,riscurilor,, la care sunt expuşi poliţiştii la birou. Printre acestea ar fi suprasolicitarea oaselor şi muşchilor sau infestarea cu microbi în urma verificării dosarelor. Undele electromagnetice de la aparatura folosită pot, de asemenea, agrava starea de sănătate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Culmea sporului, "inventată" de poliţiştii din Bacău: concediu pentru stat pe scaun şi febră musculară la degete din cauza tastaturii