Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum aplanăm conflictele? Învață de la cei mai buni în domeniul comunicării

Este cunoscut faptul că la baza certurilor între oameni sunt anumite paternuri educaționale. În general diferențele de opinii pot degenera rapid în conflicte pentru că nu știm să separăm pornirile de ordin afectiv de partea obiectivă a discuției contradictorii.

de Redactia Observator

la 05.05.2023 , 15:52

Cum aplanăm conflictele? Învață de la cei mai buni în domeniul comunicării
Cum aplanăm conflictele? Învață de la cei mai buni în domeniul comunicării - Profimedia Images

Un alt motiv ar fi acela că în general nu avem o educație empatică ce ne-ar ajuta să fim mai moderați în relație cu celălalt.  A te pune în locul celuilalt ar putea fi o soluție de a diminua intensitatea conflictului.

O conferință eveniment

Despre cum să mediem eficient conflictele dar și despre cum să comunicăm eficient în diferite domenii veți putea afla în cadrul Conferinței Anuale National Geographic Learning organizată de Fischer International, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României pe 6 mai, începând cu ora 9.00 la Radisson Blu Hotel din București. Doi dintre experții colabratori ai prestigioasei publicații National Geographic, Chia Suan Chong și Flo FEAST vor împărtăși vasta lor experiență în domeniul învățării și comunicării cu participanții la conferință.

Articolul continuă după reclamă

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, prin urmare, încurajăm toți participanții interesați să se înscrie cât mai curând posibil. Pentru înscriere și informații suplimentare despre Conferința Anuală National Geographic Learning, ediția 2023, puteți accesa site-ul fundatiadanvoiculescu.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Cum aplanăm conflictele? Învață de la cei mai buni în domeniul comunicării