Antena Meniu Search
x

Cum poți rămâne fără mașină! Hoții au o strategie nouă

A crezut în bunăvoinţa unor şoferi care-l atenţionau că are o problemă la maşină şi era cât pe ce să rămână fără bunurile din autoturism! Un bărbat din Argeş a trecut printr-o experienţă dezamăgitoare şi îngrijorătoare totodată, acum câteva ore. Când a coborât să vadă care-i baiul, bărbaţii care-i făcuseră atâtea semne să oprească au încercat să-i fure din maşină.

Vezi și

A crezut în bunăvoinţa unor şoferi care-l atenţionau că are o problemă la maşină şi era cât pe ce să rămână fără bunurile din autoturism! Un bărbat din Argeş a trecut printr-o experienţă dezamăgitoare şi îngrijorătoare totodată, acum câteva ore. Când a coborât să vadă care-i baiul, bărbaţii care-i făcuseră atâtea semne să oprească au încercat să-i fure din maşină 

Şoseaua care leagă Piteşti de Râmnicu Vâlcea, ora 11 dimineaţa! Părea o zi ca oricare alta, pe un drum bătut de sute de ori de argeşeanul trecut de prima tinereţe. De data asta însă, nu e! Drumul e plin până-i apar în cale două maşini, din care mai mulţi bărbaţi îi tot fac semn să oprească.

Automat, omul le-a ghicit intenţiile şi a început să strige la ei. Moment în care bărbaţii au urcat repede în maşină şi s-au făcut nevăzuţi. Șoferul şi-a continuat şi el drumul, dar n-a uitat o clipă ce era să păţească.

Poliţiştii avertizează de acest nou tip de tâlhărie care ne-ar putea aduce mari probleme dacă nu suntem cu băgare de seamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Cum poți rămâne fără mașină! Hoții au o strategie nouă