Antena Meniu Search
x

Cum poţi afla dacă există avarii Termoenergetica în zona în care locuieşti

Termoenergetica a lansat în urmă cu câţiva ani aplicația Termoalert, prin care bucureștenii sunt informați în timp real despre starea sistemului de termoficare, dacă există avarii în zonă și când vor fi rezolvate. 

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 17:33

Cum poţi afla dacă există avarii Termoenergetica în zona în care locuieşti
Cum poţi afla dacă există avarii Termoenergetica în zona în care locuieşti - Arhivă Observator

În urmă cu doi ani a fost lansată o aplicație care îi ajută pe locuitorii din Bucureşti să afle în timp real care sunt zonele fără apă caldă și căldură.

Avariile Termoenergetica din zona în care locuieşti, vizibile pe harta sistemului de termoficare

Compania responsabilă pentru furnizarea de apă caldă şi căldură din Capitală, Termoenergetica a lansat în August 2021 o aplicație mobilă inovatoare numită "Termoalert”.

Această aplicație a fost concepută pentru a oferi bucureștenilor acces la informații în timp real cu privire la starea sistemului centralizat de încălzire din oraș și pentru a-i notifica cu privire la orice avarie sau întrerupere în furnizarea agentului termic. Cu doar un click, cetățenii pot fi la curent cu situația rețelei de încălzire și pot să-și planifice mai bine activitățile în funcție de aceasta.

Pe acelaşi subiect

Harta, disponibilă şi ca aplicaţie. Cum funcţionează  TermoAlert

  • Descarcă aplicaţia din Google Play şi App Store
  • Adaugă adresele tale şi urmăreşte statusul reţelei
  • Consultă toate alertele şi informaţiile utile pentru tine
  • Aboneaza-te la notificările despre alertele de interes

Mai multe informaţii pe acest subiect găsiţi aici

Caracteristici cheie ale aplicației "Termoalert”

  • Notificări Prompte: Una dintre caracteristicile cheie ale aplicației este capacitatea de a trimite notificări imediate utilizatorilor.
  • Inserarea Adresei: Aplicația permite utilizatorilor să introducă adresa exactă a locuinței lor într-un spațiu special dedicat. Astfel, vor primi notificări personalizate despre starea sistemului de încălzire din zona lor.
  • Actualizări ale Stării Sistemului: Utilizatorii pot primi actualizări periodice cu privire la starea sistemului de încălzire din București. Acest lucru poate include informații despre lucrările de întreținere programate, date despre funcționarea rețelei și alte evenimente relevante.
  • Raportarea Avariilor: În plus față de primirea notificărilor, utilizatorii au opțiunea de a raporta avarii sau probleme în sistem direct prin intermediul aplicației. Acest lucru poate ajuta echipele de intervenție să identifice și să rezolve rapid problemele semnalate.
  • Hărți Interactive: Aplicația poate include hărți interactive care arată zonele afectate de avarii și lucrările de remediere în desfășurare. Utilizatorii pot vizualiza în mod clar zonele de interes și pot să obțină informații despre starea fiecărei zone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Cum poţi afla dacă există avarii Termoenergetica în zona în care locuieşti