Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum să decojeşti un ou într-o secundă!

Ouăle fierte sunt foarte bune mai ales pentru micul dejun! Dar cum suntem tot timpul pe fugă, curăţatul lor ne cam omoară nervii.

de Redactia Observator

la 21.06.2014 , 09:17

 Ouăle fierte sunt foarte bune mai ales pentru micul dejun! Dar cum suntem tot timpul pe fugă, decojitul lor ne cam omoară nervii. Totuşi, există un truc extrem de simplu cu ajutorul căruia putem rezolva problema repede şi eficient.

Totul începe cu o regulă pe care o ştim toţi. După ce fierbem ouăle le punem în apă rece pentru că astfel coaja se desprindă mai uşor. Apoi, spargeţi oul pe lateral şi cu o mişcare rapidă rotiţi-l pe masă. Astfel coaja se desprinde aproape singură.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Cum să decojeşti un ou într-o secundă!