Antena Meniu Search
x

Video Cum se circulă pe Autostrada Soarelui înainte de minivacanţa de 1 mai. Recomandările poliţiştilor

Mamaia, Costineşti, Vama Veche, toate promit un weekend de neuitat pentru petrecăreţii care ajung pe litoral. Dar ca să ajungem acolo, avem de înfruntat şi provocarea... traficului. Şi mare atenţie aici, Autostrada Soarelui este împânzită de radare. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 28.04.2023, 13:48

Vezi și

Pe autostrada Soarelui se circulă mai bine decât ne aşteptam, sunt destul de puţine maşini care se îndreaptă acum către mare, semn că probabil sunt foarte mulţi oameni care încă muncesc, fiind încă vineri nu au terminat încă programul de muncă. Ne aşteptăm, aşadar, să se aglomereze, după lăsarea serii.

Majoritatea sunt tineri, care au decis să îşi petreacă minivacanţa de 1 mai la malul mării, dar, deşi se circulă bine, recomandarea este să circulăm cu atenţie. Poliţiştii au scos în stradă toate radarele, iar cele mai multe filtre sunt, evident, pe drumul spre mare. Şoferii vor fi verificaţi în aceste zile dacă au consumat alcool sau droguri înainte de a se urca la volan. Nici vitezomanii nu scapă de controale, aşa că ar fi bine să conduceţi cu grijă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cum se circulă pe Autostrada Soarelui înainte de minivacanţa de 1 mai. Recomandările poliţiştilor