Antena Meniu Search
x

Video Cum se simte acum adolescenta de 13 ani care a încercat să se sinucidă

Este anchetă într-o comună din Vaslui, acolo unde o adolescentă de 13 ani a încercat să-şi pună capăt zilelelor.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 15.06.2021, 14:06

Vezi și

Fata a fost găsită la timp de părinţi, care au sunat imediat la 112. Însă până la sosirea echipajelor de Ambulanţă, tot ei au fost cei care au făcut manevrele de resuscitare.

Adolescenta a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi în stare foarte gravă. Iar acum reprezentanţii de la Direcţia Pentru Protecţia Copilului încearcă să afle din ce cauză fata a recurs la acest gest extrem. 

Medicii de la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi spun că starea fetiţei rămâne în continuare una extrem de gravă, a fost detubată şi nu mai este ventilată mecanic acum, însă este în comă şi nu se ştie cât de mare sunt afecţiunile sale sau dacă îşi va reveni din această stare ulterior sau dacă se va putea recupera neurologic.

Adolescenta, încă în stare gravă la spital

Deocamdată rămâne internată pe secţia de Terapie Intensivă sub atenta supraveghere a medicilor. Cât priveşte ancheta deschisă de cei de la Protecţia Copilului din Vaslui, în urma primelor verificări făcute de cei de acolo, a rezultat faptul că familia şi fata nu a mai fost niciodată într-o altă anchetă a acestora pentru că părinţii mereu s-au îngrijit de ea chiar dacă avea probleme de sănătatea.

Deocamdată nu se pune problema ca fata să fie luată din familie sau sora ei geamănă, însă cei de la Direcţie vor continua ancheta. Şi poliţiştii fac cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat şi ce a împins-o pe tânără la gestul extrem. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cum se simte acum adolescenta de 13 ani care a încercat să se sinucidă