Cum trebuie să fie condimentaţi micii perfecţi
Nu ne este clar cât de mult a studiat problema Chef Scărlătescu, cert este un lucru: a descoperit cum trebuie să fie condimentaţi micii perfecţi.
Nu ne este clar cât de mult a studiat problema Chef Scărlătescu, cert este un lucru: a descoperit cum trebuie să fie condimentaţi micii perfecţi.
Bineînţeles, a simţit nevoia să împărtăşească acest lucru şi prietenilor săi, motiv pentru care i-a invitat la un grătar pe margine de lac. Iar micii au fost pentru toate gusturile.
Reţeta nu e chiar autohtonă. Însă, Chef Scărlătescu a ştiut cum să o adapteze, astfel încât să fie pe gustul tuturor. Acesta are şi o doleanţă, dacă tot a descoperit mix-ul perfect de condimente pentru pasta de mici.
Dorinţa lui Cătălin Scărlătescu de a "internaţionaliza" o reţetă românească nu a apărut din neant. Chef-ul doreşte să demonstreze lumii întregi că bucătăria românească este mai flexibilă decât ne închipuim şi, cu un pic de imaginaţie, se poate ridica la pretenţiile celor mai mofturoşi europeni.
Din toamnă, la Antena 1, Chef Cătălin Scărlătescu, împreună cu Chef Florin Dumitrescu şi Chef Sorin Bontea, va juriza cel mai bun cooking show din România: - Iadul Bucătarilor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰