Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cutremure succesive în România! Ultimul s-a produs la doar 5 kilometri adâncime, cu puţin timp în urmă

Două cutremure s-au resimţit în România în ultimele ore. Primul seism a avut epicentrul în zona seismică Vrancea, iatr celîlalt s-a produs la graniţa României cu Ucraina, cu puţin timp în urmă.

de Redactia Observator

la 03.06.2017 , 13:05

Două cutremure s-au resimţit în România în ultimele ore. Primul seism a avut epicentrul în zona seismică Vrancea, iatr celălalt s-a produs la graniţa României cu Ucraina, cu puţin timp în urmă.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului anunţă că la ora 06:58:16 (ora Romaniei) s-a produs in Ucraina, la granita cu Romania, un cutremur cu magnitudinea 2 pe scara Richter, la adancimea de 5, 5 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Sighetu Marmației(29km), Negrești-Oaș(35km), Baia Sprie(43km), Baia Mare(45km), Cavnic(47km)

Articolul continuă după reclamă

Un cutremur s-a produs în judeţul Buzău, la ora 00:56, la o adâncime de 123 kilometri. Magnitudinea mişcării tectonice a fost de 2.5 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu(12km), Mizil(45km), Întorsura Buzăului(47km), Covasna(47km), Vălenii de Munte(49km).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Cutremure succesive în România! Ultimul s-a produs la doar 5 kilometri adâncime, cu puţin timp în urmă