Antena Meniu Search
x

Adolescentul fugit de acasă pentru că părinţii lui vor să divorţeze, găsit după două zile petrecute pe străzi

Damian a fost găsit de tatăl său pe o stradă din Capitală. Era speriat şi suferea de frig şi de foame, după două zile în care s-a ascuns de familie.

Vezi și

Damian a fost găsit de tatăl său pe o stradă din Capitală. Era speriat şi suferea de frig şi de foame, după două zile în care s-a ascuns de familie.

Pe un pat de spital din Capitală, adolescentul se reface, după două zile petrecute pe străzi, în ploaie. Înfrigurat şi înfometat, a rătăcit fără ţintă, în timp ce părinţii săi îl căutau cu disperare. Aseară, au primit semnul pentru care s-au rugat. Tatăl l-a luat de pe stradă şi l-a dus direct la spital.

Puştiul îi spune şi acum tatălui că nu poate accepta destrămarea familiei. A fugit de acasă după ce părinţii lui s-au despărţit. Mama sa a plecat la muncă în Anglia.

Înainte să plece, acum două zile, copilul a lăsat şi un mesaj de adio.

Tatăl speră acum că mama băiatului va veni să-l vadă. Femeia s-a întors în ţară şi, chiar dacă vor divorţa, cei doi părinţi promit să-şi facă fiul să le înţeleeagă decizia. Povestea lor nu e o excepţie. În România ultimilor ani, rata divorţurilor a crescut cu 15% în fiecare an. Peste 4 mii de familii se destramă anual în faţa unui judecător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Adolescentul fugit de acasă pentru că părinţii lui vor să divorţeze, găsit după două zile petrecute pe străzi