Antena Meniu Search
x

Dan Negru, CAMPIONUL revelioanelor

Românii şi-au început anul alături de Antena 1! Dan Negru a dovedit, dacă mai era cazul, că nu are rival în noaptea dintre ani. În fiecare clipă, peste 3 milioane de telespectatori au stat cu ochii pe Revelionul Starurilor

Vezi și

Urările şi cântecele de petrecere i-au ţinut pe telespectatori în faţa televizorului.

Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru a fost pentru al 14-lea an la rând cel mai urmărit program în noaptea dintre ani. Românii au fost invitaţi să ghicească cine este vedeta din spatele măştii.

Aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură programul Antenei 1. La nivel naţional, postul nostru a înregistrat 15,9 puncte de rating, cu 5 puncte mai mult decât principalul post concurent.

În minutul de aur, la 22:52, peste 4.800.000 telespectatori se uitau la Antena 1.

A fost primul revelion fără Nae Lăzărescu. Însă momentele comice pe care le-a făcut alături de Vasile Muraru au fost la fel de urmărite. Au fost cu mult mai apreciate decât cele ale principalului post rival.

"Chef cu Nae şi Vasile" aproape a egalat ca rating revelionul lui Dan Negru. Până spre dimineaţă, românii au petrecut la Hanul Mirelei cu muzică şi voie bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Dan Negru, CAMPIONUL revelioanelor