Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu va raspunde in justitie celor care l-au denigrat

Dan Voiculescu a anuntat ca va raspunde in justitie celor care l-au denigrat pe el, familia lui si trustul Intact. Intr-o postare pe blogul personal, presedintele fondator al Partidului Conservator scrie ca plecarea sa din tara pentru cateva zile nu are nicio legatura cu cazul Alexandrescu

Vezi și

In postarea sa pe blogul personal Dan Voiculescu noteaza ca, in ultimele zile, speculand un conflict comercial, s-a declansat o campanie de denigrare orientata impotriva sa si a familiei, dar si a trustului Intact. "Din datele preliminare ale monitorizarilor, in doar trei zile, doua televiziuni mi-au invocat numele de peste 5.000 de ori in contexte halucinante, printre care dezinformari flagrante care au scopul de a genera presiuni asupra institutiilor statului. Un post, caruia ii voi intenta un nou proces, comunica, in regim de breaking news, ca as fi plecat din tara pentru a evita consecintele dosarului Sorin Alexandrescu.

Eu inteleg frustrarea celor care nu ma pot invinge, m-am confruntat o viata cu asemenea cazuri. Dar, dupa ce am infruntat deschis abuzurile regimului Basescu in perioada sa de maxima forta, daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos. Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi, dar aceasta intamplare nu are nicio legatura cu cazul Alexandrescu. Eu imi planific deplasarile din timp si nu-mi pot schimba programul dupa dorintele unor televiziuni pierdute in derizoriu, certate cu bunul simt si adevarul", scrie pe blog presedintele fondator al PC.

Profesorul Gheorghita Mateut a fost imputernicit sa notifice celor care dezinformeaza cu interesul evident de a genera presiune asupra institutiilor statului si de a denigra trustul media numarul unu din Romania ca vor raspunde in justitie pentru actiunile lor.

Dan Voiculescu a anuntat ca vor fi sesizate oficial toate institutiile interne si internationale care au competenta pe zonele de audiovizual si concurenta. "Cei care incearca sa acumuleze cota de piata printr-un razboi incorect, bazat pe dezinformari si presiuni, dus impotriva televiziunilor unui trust 100 la suta romanesc, confirmat zilnic de increderea a 10 milioane de romani, si-au facut un calcul gresit. A mai incercat cineva sa ii convinga pe romani "sa nu se uite la Antene" si a pierdut cu 87 la suta" , mai scrie Dan Voiculescu.

Presedintele fondator al Partidului Conservator sublniaza ca a ales sa nu raspunda denigrarilor decat in instant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dan Voiculescu va raspunde in justitie celor care l-au denigrat