Antena Meniu Search
x

Dascăl de nota 10, în primii 10

Este una dintre vocile calde care răsună în clasă. Pentru elevi, cea mai importantă. E sfârşit de an şi nu pleacă niciunul fără semnătura doamnei profesoare Cătălina Tărcăoanu pe tricoul alb

Vezi și

E una dintre vocile calde care răsună în clasă. Pentru elevi, cea mai importantă. E sfârşit de an şi nu pleacă niciunul fără semnătura doamnei profesoare Cătălina Tărcăoanu pe tricoul alb

Dacă ei zâmbesc, atunci e bine. Doamna profesoară nu are nevoie de altceva la schimb pentru visul pe care-l trăieşte. "Parafrazând finalul nuvelei lui Mircea Eliade, "La ţigănci", aşa începe totul, ca într-un vis. De mic copil am avut visul de a ajunge profesor de Limba şi Literatura Română şi de Limba franceză".

Şi e atât de îndrăgită de colegi şi elevi, că a ajuns pe locul trei pe ţară în finala competiţiei "Liga Profesorilor Excepţionali", într-un top de 10 dascăli de nota 10.

Iar după ani de studii prin ţară, doamna profesoară s-a întors acolo unde s-a îndrăgostit de învăţământ. Predă la colegiul pe care l-a absolvit.

Doamna profesoară, care moderează şi o emisiune de educaţie, şi ceilalţi 9 finalişti din "Liga Profesorilor Excepţionali", mai pot fi votaţi de internauţi până pe 21 iunie, atunci când va fi ales marele câştigător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Dascăl de nota 10, în primii 10