Antena Meniu Search
x

Datoria Zinei Dumitrescu la azilul unde și-a trăit ultimii ani din viață este de 90.000 de lei

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a încetat din viață, la vârsta de 82 de ani, într-un azil unde se afla internată de 7 ani. Însă, de-a lungul anilor, Zina Dumitrescu a început să aibă datorii foarte mari la azilul respectiv, în mare parte pentru că averea creatoarei de modă ar fi fost risipită.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.03.2019, 10:58

90.000 de lei, datoria Zinei Dumitrescu către azil - Observator

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a încetat din viață, la vârsta de 82 de ani, într-un azil unde se afla internată de 7 ani.

Însă, de-a lungul anilor, Zina Dumitrescu a început să aibă datorii foarte mari la azilul respectiv, în mare parte pentru că averea creatoarei de modă ar fi fost risipită după internarea în azil.

90.000 de lei, datoria Zinei Dumitrescu către azil

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a acumulat o datorie foarte mare către azilul unde se afla internată de mai mulţi ani, acest lucru fiind discutat de mai multe ori pe parcursul a mai mulți ani, atât cu ea, cât și cu fiul Zinei Dumitrescu. Însă, nu s-a găsit nicio soluție nici până în acest moment.

Supranumită „mama modei din România”, Dumitrescu a fost şi cea care l-a lansat pe Cătălin Botezatu. De asemenea, a format şi lansat mai multe modele, între care Eugenia Ştefan (Janine), Romaniţa Iovan, Bianca Brad şi Dana Săvuică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Datoria Zinei Dumitrescu la azilul unde și-a trăit ultimii ani din viață este de 90.000 de lei