Antena Meniu Search
x

De la botez la spital: 20 persoane s-au imbolnavit dupa ce au mancat la un restaurant

Un restaurant din Satu Mare continua sa bage oameni in spital, desi oficial este inchis. Sigiliul a fost pus la usa pentru ca, in urma cu doua nopti, zeci de elevi care sarbatoreau absolvirea clasei a VIII-a dar si cativa profesori au ajuns la urgenta - cu toxiinfectie alimentara

Vezi și

Petrecerea de crestinare a unui bebelus s-a transformat intr-un cosmar pentru aproximativ 20 de oameni. Venisera sa bea si sa manance in cinstea copilului, insa nu stiau ca locul unde au fost invitati sa petreaca, trebuia sa aiba bucataria inchisa. Invitatii nici nu au apucat sa vada tortul pentru ca au luat drumul spitalului.

La spital s-a terminat si banchetul unor copii de clasa a VIII-a de acum doua seri. “Cativa dintre ei au simptomatologie mai accentuata. Greturi, varsaturi, dureri abdominale, diaree. E vorba de toxiinfectie alimentara, de forma usoara spre medie”, a declarat Constantin Demian, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Ieri, inspectorii de la Directia de Sanatate Publica i-au dat patronului o amenda de 6.000 de lei si au inchis restaurantul. “Au fost prelevate probe alimentare din produsele care au fost servite in cadrul aperitivelor, a preparatelor calde si respectiv desert”, a mentionat Dorina Guran, director DSP Satu Mare.

Dar patronul a ignorat decizia oficialilor DSP si 20 de oameni au ajuns la spital. Diseara, in restaurant ar trebui sa aiba loc o nunta. Ramane de vazut daca autoritatile vor reusi de aceasta data sa tina localul inchis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De la botez la spital: 20 persoane s-au imbolnavit dupa ce au mancat la un restaurant