Antena Meniu Search
x

O decizie controversată a îngreunat traficul pasagerilor pe Aeroportul Otopeni

Un nou scandal a provocat haos pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Sute de oameni au aşteptat astăzi chiar şi o oră să intre în ţară. Şefii aeroportului au decis să instaleze noi ghişee de verificare a actelor, în plină zi, când fluxul pasagerilor este uriaş.

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 21:17

Vezi și

Un nou scandal a provocat haos pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Sute de oameni au aşteptat astăzi chiar şi o oră să intre în ţară. Şefii aeroportului au decis să instaleze noi ghişee de verificare a actelor, în plină zi, când fluxul pasagerilor este uriaş. S-au format cozi interminabile, în timp ce poliţiştii de Frontieră au fost luaţi la întrebări de călătorii iritaţi de aşteptare. 

Sute de pasageri s-au înghesuit la terminalul Sosiri al Aeroportului Otopeni. În mai puţin de două ore, aproape 20 de aeronave au aterizat. Oamenii au aşteptat chiar şi o oră la controlul paşapoartelor. 

Unul dintre pasageri susţine că "am stat la o coadă groaznică. Erau şi copii care plângeau. Mi s-a părut că organizarea a fost proastă, pe româneşte".

În faţa pasagerilor nervoşi, poliţiştii de frontieră încearcă să explice situaţia. Conducerea aeroportului a decis ca patru noi ghişee unde sunt verificate actele să fie montate în plină zi, când numărul celor care tranzitează terminalul este mult mai mare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor surse, porţile de verificare ar fi trebuit să fie montate până la ora 13.00, atunci când traficul aerian începe să se aglomereze. Însă lucrările au întârziat.

Probleme la terminalul Sosiri al Aeroportului Otopeni au fost şi săptămâna trecută, când sistemul de verificare a cedat. Şefii Aeroportului Otopeni anunţă că până la finalul anului, numărul ghişeelor de verificare a pasagerilor va ajunge la 38. Anul trecut, Aeroportul Otopeni a fost tranzitat de aproape 14 milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O decizie controversată a îngreunat traficul pasagerilor pe Aeroportul Otopeni