Antena Meniu Search
x

Video Demonstraţie de solidaritate cu poporul ucrainean, în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. Oamenii au avut pancarte cu pozele victimelor războiului

Sute de oameni s-au strâns azi în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. A fost un marş de solidaritate cu Ucraina şi de revoltă contra deciziilor liderului de la Kremlin. Oamenii au purtat steagul Ucrainei şi au ridicat pancarte uriaşe.

de Larisa Bernaschi

la 19.03.2022, 20:38

Vezi și

Câteva sute de persoane în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. Devine o obişnuinţă în fiecare sâmbătă bucureşteni, dar nu numai, să se strângă pentru a striga lozinci împotriva lui Vladimir Putin. Oamenii au pornit din Piaţa Victoriei şi au venit în marş spre Ambasada Rusiei. Oamenii au strigat lozinci, inclusiv în limba engleză. Asta pentru că printre protestatari s-au aflat şi oameni din Ucraina.

Oamenii au venit chiar cu pancarte cu fotografii ale victimelor din Ucraina. Atât cei mici, pentru că au fost şi foarte mulţi copii la această demonstraţie, dar şi persoanele în vârstă sunt solidare cu poporul ucrainean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Demonstraţie de solidaritate cu poporul ucrainean, în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti. Oamenii au avut pancarte cu pozele victimelor războiului