Antena Meniu Search
x

SURPRINZĂTOR: Căsniciile POT FI SALVATE de naşterea unui copil

Cercetătorii au demontat credinţele potrivit cărora, oamenii rămân blocaţi în relaţii nefericite de dragul copiilor. Două din trei cupluri a căror relaţie avea probleme, au redescoperit fericirea după naşterea unui copil.

Cercetătorii au demontat credinţele potrivit cărora, oamenii rămân blocaţi în relaţii nefericite de dragul copiilor. Două din trei cupluri a căror relaţie avea probleme, au redescoperit fericirea după naşterea unui copil, informează Daily Mail.

Potrivit unui studiu publicat ieri, 68% dintre părinţii care afirmau că sunt nefericiţi după naşterea primului lor copil, au declarat că sunt mulţumiţi de relaţia lor, zece ani mai târziu.

Raportul s-a bazat pe mărturiile unor părrinţi, care în jurul anului 2000, la scurt timp după naşterea primului copil, s-au declarat nefericiţi în relaţia curentă. Ei au fost chestionaţi din nou 11 ani mai târziu. Cercetătorii au descoperit atunci că 1 din 20 de părinţi s-a declarat nemulţumit de relaţia în care se află.

Mai mult de un sfert dintre părinţii care au spus că relaţia lor are probleme, dar rămân împreună, s-au descris ca fiind "extrem de fericiţi", zece ani mai târziu.

În mod surprinzător, rezultatele cercetării arată că cele mai vulnerabile relaţii nu sunt cele în care partenerii s-au declarat extrem de nefericiţi. Cuplurile cu cele mai mari şanse de despărţire s-au dovedit a fi cele în care partenerii spuneau că nu ştiu dacă sunt fericiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » SURPRINZĂTOR: Căsniciile POT FI SALVATE de naşterea unui copil