Antena Meniu Search
x

Poveste ireală în Neamţ, unde doi soţi imobilizaţi în scaune cu rotile cresc o căprioară ca pe propriul copil

Bambi există în realitate şi trăieşte în România. Mai exact la Târgu Neamţ. Partenerii simpaticei căprioare sunt doi soţi care au salvat-o de la moarte sigură.

Vezi și

Bambi există în realitate şi trăieşte în România. Mai exact la Târgu Neamţ. Partenerii simpaticei căprioare sunt doi soţi care au salvat-o de la moarte sigură. La rândul lor, au o poveste incredibilă. Amandoi sunt în scaune cu rotile şi s-au cunoscut la un centru de recupeare. I-a unit dragostea pentru animale. 

Pitzi nu e o prizonieră. E un membru al familiei Mănescu, liber să facă orice pofteşte. Soţii Mănescu sunt convinşi că soarta le-a adus-o pe Pitzi în vieţile lor. Era doar un pui când au găsit-o la marginea pădurii, în apropiere de casa lor. "Era micuţă cum e pisica. Şi am hrănit-o cu biberonul, încetul cu încetul. Mai mult Georgiana, nevasta. Şi a crescut, încet, încet."

De atunci, nu s-a mai dezlipit de ei. Chiar dacă nu refuză porumbul sau fânul, are şi gusturi atipice pentru o căprioară. Când nu rumegă plantele Georgianei, preferă ciocolata. 

Deşi situaţia lor nu este deloc fericită, soţii Mănescu au găsit un loc pentru ea în casă. Un cămin pe care se chinuie să-l termine de 8 ani. E greu însă, pentru că ambii sunt prizonieri în scaunul cu rotile. Neculai Mănescu: "Sunt în căruţ din 2007. Am avut un accident la padure, aici, lucrând la Ocolul Silvic. Şi a căzut un copac, buşteanul, peste mine. Şi de atunci sunt în căruţ." "Eu de la 14 ani jumătate sunt. La şcoala mi-a făcut piedică un coleg şi am căzut cu coloana de gheaţă.", povesteşte Georgiana. 

În ciuda problemelor, soţii Mănescu nici nu se gândesc să renunţe la căprioara despre care spun că este copilul lor. Îşi fac griji ori de câte ori Pitzi pleacă din casa părintească, în pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Poveste ireală în Neamţ, unde doi soţi imobilizaţi în scaune cu rotile cresc o căprioară ca pe propriul copil