Antena Meniu Search
x

Destinul unei românce care a înfrânt prejudecăți și acum are Dubaiul la picioare

O tânără frumoasă, din Focşani, a devenit ambasadoare pentru România într-o lume în care totul pare ireal. Are Dubaiul la picioare, a înfrânt prejudecăţi şi a ajuns să stea în jurul celor mai bogaţi oameni de pe planetă.

Vezi și

O tânără frumoasă, din Focşani, a devenit ambasadoare pentru România într-o lume în care totul pare ireal. Are Dubaiul la picioare, a înfrânt prejudecăţi şi a ajuns să stea în jurul celor mai bogaţi oameni de pe planetă. A plecat de acasă cu o mică valiză şi a îndrăznit să creadă că visul ei poate deveni realitate. Şi-a început cariera ca hostess, adică îi întâmpina pe clienţi la restaurant. Astăzi este fotomodel, prezentator şi actriţă.

Destinul ei s-a conturat acum 14 ani, la ora de geografie, când profesoara a prezentat la clasă singurul hotel de 7 stele construit pe apă. Andreea Zoia şi-a spus atunci că trebuie să locuiască acolo, în Dubai.

A defilat pentru creatori de modă celebri şi a devenit imaginea uneia dintre cele mai mari companii aeriene din lume.

Chipul ei cu trăsăsuturi orientale i-a fermecat pe giganţii din cosmetică, iar de acolo a trecut uşor la actorie. Românca a obţinut un rol într-un serial popular pe întreaga planetă.

”Ce a contat cel mai mult, pentru că sunt foarte multe manechine frumoase, a fost personalitatea, Le-am intrat pe sub piele, aşa cum facem noi, moldovencele”, spune Andreea Zoia.

Luxul nu a copleşit-o, dar a ambiţionat-o.

”Toată lumea îmi spunea da, eşti frumoasă, da. ai talent, da, ai o personalitate puternică, dar ai accent, dar ai accent, dar ai accent,.. Mă durea capul să mi se tot spună că am accent!! Am învăţat cum să ţin gura, cum să mişc limba, cum să pronunţ cuvintele şi consoanele”, dezvăluie Andreea.

Românca devenit moderator de evenimente private, la care ajung bogaţii lumii.

”Am fost foarte norocoasă să fiu invitată să prezint ziua de naştere al unui miliardar foarte bogat la Burj al Arab. acel om a cheltuit 5 milioane de dolari pe ziua lui de naştere. M-a plătit destul de bine, nu pot să mă plâng”, povestește Andreea.

Astăzi, sute de tinere vin la cursurile ei să înveţe să aibă încredere în ele.

”Dacă nu treci din familiar în necunoscut nu ai cum să te descoperi, n-ai cum să ţi găseşti norocul, nu are cum Dumnezeu să-ţi dea noroc.şi la loto dacă vrei să câştigi, mai întâi cumpără-ţi bilet”, spune românca.

Pentru câteva zile, Andreea s-a întors acasă. Vrea să-şi promoveze ţara cu care se mândreşte de fiecare dată.

”Vreau să pun clipurile astea pe Youtube şi să vadă toţi din Emirate că dacă ei nu mănâncă în viaţa asta o mămăligă cu mujdei şi o brânză cu smântână şi nu calcă pe păşunile noastre frumoase cu mioare şi respiră aer curat, degeaba au ei bani. În felul meu foarte mic şi umil sunt un mic ambasador al României”, declară Andreea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Destinul unei românce care a înfrânt prejudecăți și acum are Dubaiul la picioare