Antena Meniu Search
x

DETALII şocante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractură de coloană şi răni incompatibile cu viaţa

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractură de coloană şi alte răni incompatibile cu viaţa, a declarat, duminică seară, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractură de coloana şi alte răni incompatibile cu viaţa, a declarat, duminică seară, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Alice Grasu a precizat că la locul unde s-a petrecut accidentul au fost trimise două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. Medicii de pe ambulanţă nu au putut decât să constate decesul pasagerului autoturismului. Acesta suferise o fractură de coloană cervicală şi era complet desfigurat.

În plus, nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru că maşina era complet distrusă. "Şasiul era într-o parte, motorul într-o parte. Trupul neînsufleţit era pe jos, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Avea răni extrem de grave, incompatibile cu viaţa. Avea multiple fracturi, fractură de coloană cervicală, leziuni extrem de grave", a precizat Alice Grasu la Antena 3.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminică, într-un accident rutier produs în județul Ilfov.

Accidentul s-a produs între localitățile Buftea și Corbeanca, pe o porțiune de drum drept. Mașina mergea cu viteză și a intrat într-un copac, spun martorii.

Cauza accidentului este viteza excesivă, spun polițiștii.

Actele lui Dan Condrea ar fi fost găsite lângă mașină.

Firma Hexi Pharma, implicată în scandalul dezinfectanților, este urmărită penal în dosarul deschis la Parchetul General.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » DETALII şocante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractură de coloană şi răni incompatibile cu viaţa