Antena Meniu Search
x

Video Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în cazul fetiţei din Iaşi care fuge mereu de acasă. Copila a povestit totul psihologilor

Noi detalii apar în cazul fetiței de opt ani din comuna ieşeană Dagâța, care a fost căutată de zeci persoane după ce a plecat de acasă. Fata le-ar fi spus psihologilor de la Direcția pentru Protecția Copilului că tatăl vitreg o molestează.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 30.06.2021, 14:24

Vezi și

Deocamdată fata rămâne la centrul pentru Protecţia Copilului, iar mâine mama împreună cu ceilalţi trei copii pe care îi mai are va fi de asemenea prezentă la un astfel de centru.

În urma discuţiilor pe care fata le-a avut în această dimineaţă cu psihologii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului ar fi spus că tatăl vitreg, bărbatul cu care mama sa locuieşte acum, ar fi fotzografiat-o în repetate rânduri atunci când făcea baie. Tot fata le-ar fi spus şi că, uneori, când doarme singură noaptea, bărbatul ar fi venit să doarmă lângă ea.

S-a plâns de comportamentul tatălui său vitreg

Motiv pentru care cei de la Protecţia Copilului vor sesiza organele de anchetă pentru a se deschide cel mai probabil un dosar penal în acest caz, deşi nu este pentru prima dată când fata fuge de acasă, este deja a patra oară când este căutată cu poliţişti.

Este pentru prima dată când acest caz ajunge şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului, asistenţii sociali din localitate spun că au încercat să vorbească cu fata în repetate rânduri, dar că niciodată aceasta nu le-a spus nici lor, nici mamei şi nici la şcoală nu s-ar fi plâns de vreun comportament deviant al tatălui. Rămâne de văzut dacă va reveni în familie sau va rămâne la centru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Detalii tulburătoare au ieşit la iveală în cazul fetiţei din Iaşi care fuge mereu de acasă. Copila a povestit totul psihologilor