Antena Meniu Search
x

Deţinut găsit spânzurat în puşcărie, la Târgu Jiu. El îşi înjunghiase soţia în faţa spitalului, anul trecut

Constantin Șchiopan, bărbatul care anul trecut şi-a înjunghiat propria soţie în faţa spitalului, sub ochii copilului lor de 6 ani, a fost găsit mort în celula Penitenciarului Târgu-Jiu, spânzurat. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă eforturile au fost în zadar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.03.2019, 17:52

Deţinut spânzurat în Penitenciarul Târgu-Jiu - hepta

Constantin Șchiopan, bărbatul care anul trecut şi-a înjunghiat propria soţie în faţa spitalului, sub ochii copilului lor de 6 ani, a fost găsit mort în celula Penitenciarului Târgu-Jiu, spânzurat.

Medicii au încercat să îl resusciteze, însă eforturile au fost în zadar.

Deţinut spânzurat în Penitenciarul Târgu-Jiu

Bărbatul de 45 de ani, aflat în arest preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia, a fost găsit spânzurat, în celulă.

"Personalul medical al Penitenciarului Târgu-Jiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în camera de deţinere. Au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă Târgu-Jiu care a preluat procedura, însă în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul", informează oficialii închisorii.

Ulterior, s-a procedat la informarea familiei persoanei în cauză, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu şi Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Deţinut găsit spânzurat în puşcărie, la Târgu Jiu. El îşi înjunghiase soţia în faţa spitalului, anul trecut