Antena Meniu Search
x

Cauzele dezastrului de la simulările Evaluării Naţionale 2018, explicaţia Inspectoratului Şcolar Bucureşti

Rezultate dezastruoase la simularea Evaluării Naţionale. Mai puţin de jumătate dintre elevii care au susţinut probele ar trece acum examenul.

Vezi și

Rezultate dezastruoase la simularea Evaluării Naţionale. Mai puţin de jumătate dintre elevii care au susţinut probele ar trece acum examenul. Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bucureşti, dezbate situaţia alarmantă.

Niciodata subiectele de la simulările Evaluării Naţionale nu vor fi cu mult mai grele decat cele de pe site, a declarat oficialul de la Inspectoratul Şcolar Bucureşti.

MARIAN BANU, Inspectoratul Şcolar Bucureşti:

'Nu ne propunem sa facem un examen de Oxford. Ne propunem sa facem un examen normal prin care sa evaluam cunostintele normale ale unui elev de clasa a VIII a dupa 4 ani de şcoală'

Rezultatele la matematica de la simularea Evaluării Naţionale au fost mai slabe ca cele la limba română, ceea ce reprezintă un semnal de îngrijorare pe care cei de la Centrul National de evaluare vor trebui sa tina cont, explică reprezentantul ISMB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cauzele dezastrului de la simulările Evaluării Naţionale 2018, explicaţia Inspectoratului Şcolar Bucureşti