Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul șoferului de TIR din Huşi, bănuit că e criminal în serie. Ciolpan a descris modul abominabll în care a ucis-o pe tânăra ce făcea jogging

Cătălin Dorinel Ciolpan, șofer originar din Huși, a descris, în fața judecătorilor, modul abominabil în care a ucis o tânără în Germania.

Cătălin Dorinel Ciolpan, șofer originar din Huși, a descris, în fața judecătorilor, modul abominabil în care a ucis o tânără în Germania.

După ce a recunoscut că a ucis-o pe Carolin G., de 27 de ani, din Endingen, Ciolpan a relatat că era într-o duminicã, parcase mașina într-un fel care să împiedice vizualizarea către primele locuințe din zonã. A spus cã femeia a fost cea care s-a apropiat de el și l-a întrebat ceva. Nu ar fi înțeles ceva și, brusc, având o sticlã cu suc de fructe în mână, a lovit-o în cap. Nu a vrut să spună motivul. De asemenea, a susținut că nu își aminteste dacă ar fi abuzat-o sexual, însă probele anchetatorilor l-au contrazis.

Pe parcursul audierii de miercuri, a-au prezentat dovezi potrivit cărora Ciolpan a lovit-o în cap pe tânără, după care a târât-o pe în pădure, a dezbrăcat-o și, cu o agresivitate greu de închipuit, a abuzat-o sexual, inclusiv cu mâinile, ceea ce i-a provocat victimei leziuni deosebit de grave. Apoi a sugrumat-o, iar ca să fie sigur că a murit, acesta a lovit-o în cap cu o bară metalică.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, expertul în psihiatrie Peter Winckler a prezentat, în detaliu, ceea ce a constatat în urma discuțiile cu Cătălin Ciolpan. Acesta a spus în fata instantei cã românul este o fire opacă, necomunicativă, lipsită de emoții, că avea disfuncții sexuale și lua testosteron.

De asemenea, în telefonul și calculatorul său, bărbatul se dovedea activ pe site-uri matromoniale, căutând, cu precădere “locuri în Freiburg, unde se poate face sex cu anonimi”.

Peter Winckler a menționat că singurele momente în care Ciolpan a arătat emoție au fost atunci când vorbea despre familia sa.

Criminalul a mãrturisit că a avut o viață dificilă în România și a suferit în copilãrie cã nu a avut mamã, fiind crescut de o bunică. A mai povestit că si-a adus în Germania familia – sotia si copiii, dar din cauza neîntelegerilor, acestia au revenit în România.

Ceea ce muncea, câștigul de 2600 de euro lunar, îl trimitea acasã, la sotie.

“Își fãcea griji pentru familia sa si a spus cã si-a dorit ca ai lui copii sã o ducã mai bine decât a dus-o el”, a precizat expertul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluiri cutremurătoare în cazul șoferului de TIR din Huşi, bănuit că e criminal în serie. Ciolpan a descris modul abominabll în care a ucis-o pe tânăra ce făcea jogging