Meniu
Search
x

Diana, o adolescentă de 17 ani din Gorj, dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației

Diana Marcela Marin, o adolescentă de 17 ani din Tismana, județul Gorj, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

De Daniel Murărescu la 02.11.2020, 11:03
  • Tatăl fetei a fost cel care a anunțat dispariția
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

"Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, de 39 de ani, din orașul Tismana, cu privire la faptul că fiica sa, Marin Diana-Marcela, de 17 ani, din oraşul Tismana, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent", a transmis IPJ Gorj.

Diana are aproximativ 1,50-1,55 metri înălțime, 40-45 de kilograme, păr șaten lung, ochi căprui și ten măsliniu.

Adolescenta purta în picioare adidași de culoare negru cu roșu, o bluză tip pijama de culoare gri, având imprimat pe piept un personaj din desene animate de culoare roșu și pantaloni tip pijama de culoare gri, având imprimat în partea de jos a pantalonului un personaj din desene animate de culoare roșu.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Diana, o adolescentă de 17 ani din Gorj, dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației