Antena Meniu Search
x

Dieta perfecta, misiune imposibila

Cel mai bine o stiu vedetele de la noi, care au incercat aproape toate curele celebre. Dar, unele au dat gres. Nico a ajuns aproape fara suflare dupa ce a tinut dieta Dukan.

Vezi și

Silueta perfecta e greu de mentinut, iar vedetele o stiu cel mai bine. Kilogramele in plus se vad mai ales vara. Asa ca vara asta se poarta curele de slabire. Insa, cu dieta nu-i de joaca.

Nico se numara printre vedetele care au avut de suferit de pe urma dietei Dukan. Cu toate astea, spun ea, a avut si cate ceva de invatat de pe urma acestui regim.

Adeptul unui regim de viata sanatos este si Dr. Andrei Laslau. Probleme cu greutatea a avut de cand se stie. De slabit insa s-a hotarat de abia atunci cand a ajuns la 115 kilograme. Nu a incercat curele de slabire de pe internet, ci si-a creat propria dieta. “Am tinut un regim cu putini carbohirati, asemanator cu cel Dukan, dar si cu grasime, adica, mese regulate si satioase, dar care, cumulate, nu depasesc un anumit numar de kalorii pe zi”, a marturisit Andrei Laslau/

Chiar si restaurantele s-au adaptat la cerintele clientilor.ceva mai pretentiosi. “Oamenii care tin dita pot sa vina si la restaurant sa ia o masa simpla”, spune conducatorul unui restaurant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dieta perfecta, misiune imposibila