Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Din 16 august, Vama Veche devine capitala fotografiei si filmului

Cand spui Vama Veche, spui libertate! Petreceri nesfarsite, concerte, plaja, mare, corturi. Din 16 august, Vama Veche devine capitala fotografiei si filmului. Specialistii in imagine se muta la malul Marii Negre si devin profesori pentru cei care vor sa afle secretele artelor care incanta ochii

Vezi și

Ce inseamna Vama sub lumini de Oscar? Pentru iubitorii artelor vizuale, cel mai important eveniment al anului. Vor fi opt zile de cursuri, worshopuri, fotografie, film, muzica si targ de echipamente. Este vorba despre cursuri de imagine gratuite la care vor fi dezvaluite de la secretele tehnicii fotografice urbane, la cea de razboi sau de aviatie pana la cele mai senzuale nuduri.

Vama sub Lumini de Oscar vine anul acesta si cu worshopuri de film si videoeditare. Cele noua zile se vor baza pe o practica avand ca finalitate un minidocumentar sau un videoclip.

O alta noutate a editiei cu numarul patru din Vama sunt proiectiile de film si fotografie. Pe lista profesorilor care vor tine worshopuri in Vama se numara elitele fotografiei romanesti si internationale. Cristian Crisbasan este fotogarful care a adus nudul la rang de arta in Romania. Vlad Eftenie este un alt nume rasunator in fotografia romaneasca, un fotograf care simte pulsul strazii si reda emotiile cu doar cateva clickuri de aparat foto. Invitatul special al evenimentului va fi Marek Czarnecki, fotograf polonez premiat de sapte ori cu British Professional Photography Awards, un fel de Oscar al fotografiei. Finalul festivalului din Vama vine si cu un trofeu pentru cei care invata, vor pune in practica si vor impresiona.

"Asta e trofeul care isi asteapta castigatorul peste doua saptamani. Vot mai fi si alte premii la fiecare categorie in parte", a declarat organizatorul.

Vama sub Lumini de Oscar se va desfasura in perioada 16 - 24 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL! Din 16 august, Vama Veche devine capitala fotografiei si filmului