Antena Meniu Search
x

Din arest, printul Tiganilor, Cosmos Tanase vrea la primaria Iasilor

Fost interlop, actual detinut, viitor consilier! Pe primele doua le-a punctat, la a treia pozitie inca spera. Cosmos Tanase, zis si "printul tiganilor", a depus o cerere pentru a-l sfatui pe primarul Iasiului, in problemele rromilor.

Vezi și
Cosmos Tanase nu mai vrea libertate. “Vrea sa fie reprezentantul rromilor din Iasi”, a spus mama sa, Olga Tanase

A depus deja o cerere la primarie. Tinteste un post de consilier. “Dorea sa isi ofere serviciile, in mod voluntar, pentru consultanta in domeniul rromilor”, a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Iasi Sebastian Buraga.

Are calitati certe, care il recomanda. “Stie sa vorbeasca. Scoala vietii e mai mare ca smardoiul”, mai sustine mama lui Cosmos.

In 2011, s-a descurcat sa iasa dintr-o inchisoare spaniola, acolo unde era inchis pentru proxenetism. Dupa o luna, si-a insurat fiul cu mare fast, manelisti si invitati interlopi. Cateva luni mai tarziu, Cosmos a fost inchis din nou. Si acum este arestat preventiv, pentru trafic de droguri. Iar din celula, vrea sa-si ajute semenii. “Eu nu vad cum ar putea sa rezolve problemele rromilor din penitenciar”, a explicat presedintele rromilor din Iasi Ioan Neagu.

Daca vrea neaparat, cel supranumit "Printul Tiganilor" poate sa ajute prin intermediul ONG-urilor partenere cu primaria din Iasi. Sau direct, dupa ce va iesi din inchisoare.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Din arest, printul Tiganilor, Cosmos Tanase vrea la primaria Iasilor