Meniu
Search
x

Din dragoste pentru România, confecţionează steaguri!

Intr-un mic atelier din Oradea se munceşte pe rupte. Se fac multe steaguri pentru patrioţi, spun cele două doamne care conduc atelierul, Iuliana şi Alexandrina Chelu sunt mamă şi fiică şi cu asta se ocupă. Confecţionează steaguri

la 29.11.2014, 19:16
Vezi și

Într-un mic atelier din Oradea se munceşte pe rupte. Se fac multe steaguri pentru patrioţi, spun cele două doamne care conduc atelierul, Iuliana şi Alexandrina Chelu sunt mamă şi fiică şi cu asta se ocupă. Confecţionează steaguri

În acest mic atelier se fac steaguri de peste cinci ani. Mai precis, de când Iuliana Chelu şi-a descoperit pasiunea pentru drapele. A început cu steagul Oradei şi nu s-a mai oprit. Acum se mândreşte cu aproape două sute de modele, toate lucrate manual. Iar munca nu e uşoară. E nevoie de multă atenţie la tăiat, măsurat şi îmbinat. Şi franjurile trebuie să fie egale.

În general, e mult de muncă. Dar şi mai mult acum, în preajma Zilei de 1 decembrie când comenzile curg. Aşa că Iuliana are nevoie de ajutor. Şi îl primeşte de la fiica ei.

În atelier se confecţionează diverse steaguri pe lângă cel al României. Este vorba şi despre steagul regal dar şi, în premieră în acest an, drapelul Transilvaniei.

Iuliana şi Alexandrina Chelu au avut până acum mai multe expoziţii cu steagurile tuturor ţărilor lumii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Din dragoste pentru România, confecţionează steaguri!