Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri despre Marius Boţan, criminalul de la grădiniţă. A vrut să îşi ucidă soţia, care ceruse divorţul, şi în urmă cu două luni

Directoarea unei grădiniţe din Capitală a fost ucisă chiar în biroul ei, la doi paşi de sălile de curs ale copiiilor.

Vezi și

Directoarea unei grădiniţe din Capitală a fost ucisă chiar în biroul ei, la doi paşi de sălile de curs ale copiiilor. În miezul zilei şi înarmat cu un cuţit, soţul de care încerca să se despartă a atacat-o. Şi nimeni nu l-a putut opri. Nici măcar legea. Nicoleta Boţan obţinuse un ordin de protecţie, iar bărbatul n- ar fi trebuit să se mai apropie de ea sau de copiii lor. Niciun agent de pază nu supraveghea zona. Pentru că abia astăzi autorităţile şi-au dat seama că nu existau autorizaţii sau avize pentru grădiniţă. 

Ora 12 şi 20 de minute. Un apel la 112 anunţă că un bărbat înarmat cu un cuţit a intrat într-o grădiniţă din apropierea centrului Capitalei. Zeci de părinţi vin să-şi ia copiii acasă, în timp ce poliţiştii şi criminaliştii izolează zona atacului.

Nicoleta Boţan a fost atacată chiar în biroul din care conducea grădiniţa. Nimeni nu a putut sta în calea soţului orbit de furie. Bărbatul a intrat pe poarta grădiniţei şi, fără să-i pese că în acel moment erau zeci de copii la cursuri, a mers în biroul soţiei sale şi a înjunghiat-o de două ori.

Femeia avea un ordin de protecţie împotriva lui. L-a obţinut după ce, în faţa grădiniţei, a fost la un pas să o ucidă, în urmă cu doar două luni. "Ţipa în stradă, chiar la poartă, la intrare, ţipa în gura mare, căzută jos, lovită, plină de sânge."

Pe acelaşi subiect

Nicoleta avea 38 de ani, era mamă a doi copii, antreprenor şi blogger. Dar dincolo de cariera de succes, trăia un calvar. "Se auzea cum plângeau copiii şi zgomote de bătaie, de îmbrânceli, de mobilă, parcă muta mobila prin casă."

Marius Cristian Boţan a fost imobilizat şi dus la audieri. În vreme ce, pe masa de operaţie, mama copiilor lui îşi dădea ultima suflare. Nimeni nu a putut s-o apere. Grădiniţa funcţiona ilegal şi nu era păzită. 

Acum, doi copii au rămas fără mamă şi cu un tată după gratii. Statistic, în România, în această situaţie se regăsesc zeci de familii, anual. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Noi dezvăluiri despre Marius Boţan, criminalul de la grădiniţă. A vrut să îşi ucidă soţia, care ceruse divorţul, şi în urmă cu două luni