Antena Meniu Search
x

Directoarea unei şcoli din Corbu e acuzată că şi-a bătut elevii!

Ea neagă tot şi dă vina pe duşmanii care i-ar dori răul. Până la o concluzie a anchetei, o familie şi-a mutat deja copiii la o altă şcoală

Vezi și

Ea neagă tot şi dă vina pe duşmanii care i-ar dori răul. Până la o concluzie a anchetei, o familie şi-a mutat deja copiii la o altă şcoală

E cuvântul învăţătoarei împotriva cuvântului unor copii. Dascălul, care e şi directoarea şcolii din Corbu, dă vina pe duşmani! "Cu siguranţă, am şi duşmani, am şi prieteni. Pentru unii eşti bun, pentru unii nu eşti bun, dar să se recurgă la astfel de mizerii, sunt total şocată!".

Într-o scrisoare anonimă, mai mulţi părinţi spun că, în ziua în care elevii au primit rechizite, entuziasmul lor ar fi fost "potolit" cu bătaia. Cei mici ar fi auzit cuvinte dure, jignitoare, iar mâinile lor ar fi fost umflate din cauza loviturilor cu rigla.

Până se va afla adevarul, învăţătoarea rămâne la catedră. În ultimele luni, în Constanţa, scandalurile în Educaţie s-au ţinut lanţ.

Acum două săptămâni, nouă profesori au fost declaraţi inapţi şi trimişi la psihiatru. Tot elevii au dat alarma, după ce dascălii erau prea nervoşi la cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Directoarea unei şcoli din Corbu e acuzată că şi-a bătut elevii!