Antena Meniu Search
x

Directorul IML Cluj, Costel Siserman, demis in urma scandalului cadavrelor decapitate

Scandalul cadavrelor decapitate de la IML Cluj, de luna trecuta, l-a costat functia pe directorul institutiei. Ancheta realizata de Ministerul Sanatatii in acest caz, a demonstrat faptul ca studiile chirurgilor esteticieni nu au fost facute in conditiile legale si morale.

Vezi și

Scandalul cadavrelor decapitate de la IML Cluj l-a costat pe directorul institutului functia. Ministerul Sanatatii a facut o ancheta la IML Cluj si a decis demiterea lui Costel Siserman si numirea in functie a lui Marius Vartic, fostul directorul al IML Cluj.

"Legal se pot face studii pe cadavre dar fara a afecta capul si zona mainilor. In cazul de la IML Cluj, cadavrele au fost mutilate total, acestea fiind decapitate. Ulterior, cei care au efectuat aceste studii nu au luat masurile legale si morale de a le coase capetele inapoi. Abia dupa ce s-a descoperit situatia s-au luat decizia ca aceste capete, care in prima faza nu au fost gasite, au fost cusute de trupurile oamenilor strazii. Cu siguranta, in doua situatii, capetele au fost cusute la trupuri diferite", a precizat un oficial din cazul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Directorul IML Cluj, Costel Siserman, demis in urma scandalului cadavrelor decapitate