Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Discuţia aprinsă între doi fraţi din Mehedinţi s-a încheiat la spital. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în zona gâtului, după mai multe pahare de alcool

Bărbaţii locuiau în aceeaşi casă iar aseară au consumat mai multe pahare cu alcool. S-au luat la cearta, iar unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în gât.

de Redactia Observator

la 24.11.2017 , 07:49

Bărbaţii locuiau în aceeaşi casă iar aseară au consumat mai multe pahare cu alcool. S-au luat la cearta, iar unul dintre ei a pus mâna pe un cuţit şi şi-a lovit fratele în zona gâtului. Medicii au ajuns rapid la locul incidentului şi au găsit victima într-o baltă de sânge. După ce au stabilizat-o au transportat-o la spital, unde a intrat imediat în sala operaţie. Poliţiştii l-au reţinut pe agresor.

Scandal între doi fraţi din Mehedinţi, încheiat la spital pentru unul dintre ei, iar celălalt a ajuns în arestul IPJ Mehedinţi. Totul ar fi pornit de la un pahar de băutură, apoi cei doi au ajuns la ceartă.

Unul a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat gâtul celuilalt. Doar medicii sosiţi prompt la locul agresiunii au făcut ca bărbatul să nu-şi piardă viaţa, pentru că plaga produsă de frate erau una foarte gravă.  

Vezi și

Cornelia Bernardi, SAJ Mehedinţi: "Pacient care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul cervical stâng, aflat în şoc hemoragic. S-a intervenit în ultimul moment, pacientul putând fi salvat."

Cei doi fraţi împărţeau aceeaşi casă, iar în această seară s-au luat la ceartă. Discuţia aprinsă a degenerat, iar unul dintre ei, extrem de furios, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a lovit fratele în zona gâtului, provocându-i răni foarte grave.

Sesizaţi pe 112, poliţiştii şi o ambulanţă au ajuns la locul scandalului.

Medicii au preluat victima, în timp ce, după ce l-au reţinut pe agresor, poliţiştii au demarat o anchetă.

După ce a fost stabilizată, victima a fost transportată la spital, în stare gravă. .

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Discuţia aprinsă între doi fraţi din Mehedinţi s-a încheiat la spital. Unul dintre ei l-a înjunghiat pe celălalt în zona gâtului, după mai multe pahare de alcool