Antena Meniu Search
x

Distracţia, terapie după divorţ

O terapie disponibilă doar în Las Vegas promite să le ia durerea cu mâna persoanelor aflate în divorţ.

Vezi și

 O terapie disponibilă doar în Las Vegas promite să le ia durerea cu mâna persoanelor aflate în divorţ. Durerea şi dezamăgirea vor dispărea ca prin minune în doar câteva zile şi, cel mai important, fără medicamente.

"Viaţa merită trăită şi de unul singur. Îţi poate oferi satisfacţii uriaşe." Sub acest motto, iniţiatorii programului vor să îi convingă pe toţi proaspeţii despărţiţi că nu merită să îţi plângi singur de milă.

Departe de a fi o petrecere clasică, sărbătorirea divorţului este mai mult ca o vacanţă în care fiecare este încurajat să facă tot ce nu a avut timpul sau curajul să facă pe perioada căsniciei. Acest bărbat, de exemplu, nu se pregăteşte să îşi înfrunte doar frica de înălţime ci frica de a fi singur.

În cazul doamnelor, lecţiile de dans la bară sunt printre cele mai solicitate terapii. Iar dacă se alătură şi câteva şedinte de înfrumuseţare, rezultatele sunt peste aşteptări.

Timp de o săptămână, pacienţii sunt răsfăţaţi peste poate. În timpul zile experimentează tot felul de lucruri noi, iar seara petrec în club. Fără să aibă vreun moment în care să îşi plângă de milă. Din păcate, nu oricine îşi poate permite o astfel de escapadă anti-depresie. O săptămână poate ajunge şi la 10 mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Distracţia, terapie după divorţ