Antena Meniu Search
x

Divorţ Zen la Hollywood

Unul dintre cuplurile de aur de la Hollywood s-a destrămat

Vezi și

Actriţa Gwyneth Paltrow şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin, s-au despărţit după 10 ani de căsnicie. Nu e orice fel de despărţire, ci o.decuplare asumată, spun cei doi. Şi-au făcut cadouri cu ocazia evenimentului şi chiar în aceste zile sunt în vacanţă împreună cu copiii.

Vestea despre despărţirea dintre Gwyneth Paltrow şi Chris Martin a apărut chiar pe site-ul actriţei. În mesajul pe care îl semnează amândoi nu sunt detalii despre motivele pentru care se despart. De fapt, nici nu se vorbeşte despre despărţire, ci despre decuplare asumată.

O formulare parcă desprinsă din învăţăturile New Age de care Gwyneth Paltrow a devenit, în ultimii ani, tot mai pasionată.

Pe scurt, Gwyneth şi Chris spun că se iubesc, dar nu rămân împreună. Au făcut eforturi să îşi salveze căsnicia, de dragul celor doi copii, Apple şi Moses. N-a fost să fie. Acum încearcă să depăşească împreună momentul. El i-a făcut cadou ei un tablou. Apoi au plecat în vacanţă în Bahamas. Ca o familie.

Gwyneth Paltrow şi Christ Martin s-au căsătorit în secret în 2003. Au trecut întotdeauna drept unul dintre cuplurile perfecte din lumea vedetelor. Apăreau rar împreună şi erau discreţi în ce priveşte viaţa personală.

Dacă în primii ani ai relaţiei cariera lui ave aparte de cea mai mare atenţie, odată cu perioada de aur a trupei Coldplay, în ultima vreme Gwyneth fura plim-planul. Actriţa a devenit şi autor de cărţi de bucate, şi.îndrumător spiritual.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Divorţ Zen la Hollywood